01-12-2021, 03:19 PM
הנה התחלנו..
מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
תמיד אתה הוא זה שמתחיל או נכון יותר כותב דברים שנראים מאוד תמוהים.
למשל מצד אחד אתה מקפיץ אשכול ישן מאוד (שזה כשלעצמו לא נהוג בפורומים), ומצד שני אתה אומר שאין לך טלפון אבל פעם בחודש אתה נכנס לטלפון של אמא שלך, ואז יש לך את אותה בעיה. מה אני מבין מכך? אני מבין שזה לא ממש מפריע לך אלא שאתה משועמם, מחפש אשכולות ישנים ומקפיץ אותם ללא צורך ממשי/אמיתי. כי אם באמת היה לך צורך כזה, אם באמת העניין היה מפריע לך, היית צריך לפתוח אשכול דומה כשזה קרה לך. כל העניין הזה נראה לי מוזר מאוד וזה לא הדבר היחיד שנראה לי מוזר, אזכיר לך רק עניין אחד - המוניטין.
01-12-2021, 03:37 PM
זה שדבר אחד מוזר זה לא אומר שצריך לרדוף אותי לנצח על כך. וגם עם הטלפון נראה לי שעוד לא הבנת, שאין לי טלפון זה סך הכל הטלפון של אמא שלי. וזה שאני מקפיץ אשכולות ישנים זה לא נראה לי אמור להפריע לך
01-12-2021, 04:22 PM
סליחה סליחה ושוב סליחה. ובוא לא נריב כמו זוג תינוקים או כמו שתי תרנגולות, איך שנראה לך...
01-24-2021, 08:23 PM
אלא ביטויים שאינם ראויים.
שאלתי אותך לעיל ולא ענית לי: האם כך אתה מתבטא גם אל ההורים שלך? האם כך אתה מדבר גם אל המורים/הרבנים שלך?
01-25-2021, 06:02 PM
ממש לא.
נכון אתה צודק. אבל חשבתי שאתה מבין ביטויים, ואני רואה שאתה לא. וזה גם מעליב אותך, אז סליחה מוזמנים לפרגן כאן: מפרגנים ל"תוכיפדיה"
01-25-2021, 08:16 PM
מה פירוש "מבין ביטויים"?
ברור שאני מבין ודווקא בגלל זה הם נראים לי לא ראויים בעליל. אני מניח שגם ההורים, המורים והרבנים שלך מבינים את הביטויים האלה, אבל גם אתה מבין שלא ראוי להתבטא כך בפניהם. אופן ההתבטאות לא ראוי, לא בגלל שאני נעלב אלא בעיקר שביטויים כאלה לא מתאימים לבן תרבות כמוך. אתה זה שאמור לחוש אי נעימות להתבטא כך כלפי זולתך ובמיוחד כשאינך מכיר אותו אישית. |
|