קינג פארוט הוא תוכי ארוך יחסית ו-A10/11 לא ממש יתאימו לו עדיף A19 או גדול יותר כמו A50
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
07-29-2018, 11:34 AM
07-29-2018, 11:53 AM
כן, בדיוק כך.
ואם הכלוב עומד במרפסת, פרגולה או בחצר, עדיף לבנות בעצמך מלוחות רשת. גם זול יותר ובעיקר מתאים יותר לצורכי התוכי. החיסרון שלו שהוא פחות יפה ולא כל משפחת תסכים שהוא יימצא בבית.
זאת לא הבעיה לבנות בחוץ.
אני לא מעדיפה שהתוכי כל הזמן יהיה בחוץ. מעדיפה להפוך אותו למחוברת ברמה טובה. אם יהיה כלוב בסלון והוא יהיה תמיד פתוח אשים לו גזעי עץ וכודומה, כל הוא יהיה תמיד בחברת אנשים ולא במזגי אוויר קרים או חמים מדיי. מאמינה שאוכל להסתדר עם a19 לא יותר, למרות ששוב הוא יהיה כלוב רק בזמן שינה ומזמן שלא נהיה בבית, מקווה לטוב. הוא תוכי יחסית שקט קצת מדאיג יחסית לתוכים אחרים שגידלתי הוא ישן הרבה שמצב שכיבה כפי שהראיתי התחיל לנשנש כופתיות ותפוח אבל שוב עד שלא אבדוק כלמידיה לפחות לשלול את הדבר שבעבר הרג לי תוכי לא אשקוט. אולי כי הוא הוא חודש ושבוע ואני מצפה ממנו כבר לעמוד על מקלות ולהשתולל בינתיים הוא ערני משחק אבל לא ממש השובבות שוב אין לי מושג בקינג פארוט ואין הרבה אינפו עליהם בארץ הוא לא תוכי מוכר כמו ארה אלקלקטוס וכדומה רק מסרטונים ואנשים בחו"ל אני שומעת שהוא דווקא תוכי מעולה . אבל מחכים לראות שיגיע לגיל עצמאי לבדוק את הכוח וההתנהגות
07-29-2018, 12:52 PM
בעניין החברות (לא אומרים: "מעדיפה להפוך אותו להאכלת יד, ברמה טובה) את צודקת, עדיף לגדל אותו בבית.
ההפרשות תקינות.
עדכון קצר על הגוזל וברשותכם כמה שאלות:
אגב הוא הולך יחסית אבל כמו שיכור רץ גם אבל לא ממש מאוזן. וגם כשהוא עומד החלק של האצבעות טיפה מתרומם למעלה ברגל החלשה.
אכן, באופן כללי הוא נראה טוב.
08-01-2018, 09:18 AM
הבנתי אז ווטרינר .. אוקיי, הייתי בכמה ווטרינרים בעבר שלא ממש היו רק של תוכים.. כאילו לבעיה כזאת אני משערת שצריך אחד שיוכל לפתור או למצוא את הבעיה..יש למישהו פה באיזור הצפון חיפה אפילו זכרון אם צריך רופא שהוא מבין בתוכים בלבד לבדיקה מקיפה של התוכי? חבל לבזבז זמן על ווטרינר שלא יהיה מנוסה בבעלי כנף
|
|