השאלות:
- אם אני רוצה תוכונים אוסטרלים או אנגלים - ואני רוצה האכלת יד + מחוברתים - מה העלות המשוערת של זוג ממגדל פרטי עם אישור מווטרינר וכדו'?
- אם אקנה - האם להעביר את התוכים שיש לי לכלוב החדש שארכוש כך שיהיו עם התוכונים החדשים שארכוש, או שעדיף לרכוש רק חדשים, ואת הישנים למסור או להשאיר בכלוב הקיים?
- האם אפשר לגדל תוכונים אוסטרלים ואנגלים ביחד באותו כלוב?
- מסיבות שונות אני לא יכול לגדל בבית אלא רק במרפסת שאינה מקורה. האם אפשרי? ואם כן איך אני מונע מהם להיות חשופים לשמש? לרוח? לגשם? האם יש כלובים מתאימים? האם אין סכנה שציפורי בר או עורבים יזיקו להם גם דרך הרשת?
- את הכלוב הנוכחי שקניתי איני יכול לנקות ביסודיות, מכיון שהתוכים לא יוצאים ממנו ואם אוציא אותם בעצמי, הם יעופו בכל הבית ולא אוכל להחזיר אותם. השאלה האם יש כלובים שאפשר לנקותם ביסודיות גם כשהתוכים בתוכם? עד שיחוברתו במידה כזו שיצאו מהכלוב
- אם אקנה תוכונים מחוברתים שיצאו מהכלוב, האם אין סיכון שכשיצאו מהכלוב במרפסת יברחו ויעופו? או שיינזקו על ידי עופות אחרים כמו עורבים וכדו"? או לטאות וזיקיות?
- אם הכלוב מספיק גדול יחסית לכמות התוכונים שיש בו - עד כמה חשובה ההוצאה שלהם כל יום מהכלוב כל זמן שהם עדיין לא מחוברתים ויש סיכוי שיברחו או ינשכו?
תודה רבה!!!