הי,
ביום שישי ירדתי אם הגרינציק לאימונים שמעתי קול של תוכי ואז ראיתי תוכי קוואקר 5 מטר ממני ואז הראיתי לו שיש לי גרעינים והוא עף ונחת לידי נתתי לו כמה, והלכתי אתו לבית נתתי לו אוכל ומים הוא היה ממש רעב השכנים רצו אותו לשבת כמובן שנתתי להם אוכל בשביל שיאכל בשבת [כי אבא שלי לא כל כך רצה] התוכי היה בלי סימני זיהוי [טבעת] היה מרוט ממש טיפה בבטן נושך אבל חברותי ולא מפחד מבני אדם.
אשמח לתשובות על השאלות שלי
ביום שישי ירדתי אם הגרינציק לאימונים שמעתי קול של תוכי ואז ראיתי תוכי קוואקר 5 מטר ממני ואז הראיתי לו שיש לי גרעינים והוא עף ונחת לידי נתתי לו כמה, והלכתי אתו לבית נתתי לו אוכל ומים הוא היה ממש רעב השכנים רצו אותו לשבת כמובן שנתתי להם אוכל בשביל שיאכל בשבת [כי אבא שלי לא כל כך רצה] התוכי היה בלי סימני זיהוי [טבעת] היה מרוט ממש טיפה בבטן נושך אבל חברותי ולא מפחד מבני אדם.
- כשאכלתי אותו גרעינים הוא נגע לי קצת ביד ואז נגעתי בתוכי שלי ואם יש לו מחלות זה יכול להדביק את התוכי שלי זה יכול להיות בעיה?
כמובן שהרחקתי אותו מהתוכי שלי.
- בתחילת האימונים עבר חתול מעבר לזכוכית והתוכי שלי ראה אותו ועף אלי עם צעקות וזה התקדמות לתעופה חופשית שיודע מזה חתול כמו שאמרתי באשכול אחר שאני צריך ללמד אותו מזה חתול.
- במקרה שדיברתי עליה מלא בפרומים זה שהתוכי פוגש בני אדם מבוגרים [בנים לא ילדים אלא גבוהים] אז הוא מתחיל לתקוף את כל מי שמתקרב אליו ושמתי לב שהוא פותח זנב שזה קורה, ונראה לי שקראתי שתוכי שפותח זנב זה אומר שהוא לא בנוח עם האנשים אבל מה שכן אם לא נוח לו איתם אז למה עולה להם על האצבע?
- מה לעשות עם התוכי שמצאתי אני לא יודע אם הוא עם מחלות או לא כי אם הוא בלי אז אני יקרב אותו לתוכי שלי שיתיידדו ואולי יאמץ אותו וגם אני רוצה לדעת של מי התוכי כדי להחזיר לו אותו בטח הוא ממש מוטרד שברח לו התוכי אז איך אני יכול לדעת אם הוא אם מחלות?
אשמח לתשובות על השאלות שלי