09-23-2019, 09:05 PM
אם אתה כל כך קפדן ודקדקן, תמצה לך מותגים מפורסמים ואמינים יותר כפי שהצעתי לך לעיל.
וגם תבדוק את המאזניים בחנות לפני שאתה משלם.
09-23-2019, 09:05 PM
אם אתה כל כך קפדן ודקדקן, תמצה לך מותגים מפורסמים ואמינים יותר כפי שהצעתי לך לעיל.
09-26-2019, 07:59 AM
אני תוהה,שאלתי וטרינרים ומגדלים לגבי עניין המשקל וכולם אמרו שלתוכים מספיק דיוק של גרם.
זה מוזר כי תוכים קטנים כמו קוקטילים נראה לי מאוד לא הגיוני שדיוק של גרם מספיק להם,ומעניין איזה עוף כלכך קטן שהדיוק שלו צריך יותר מכך.
09-26-2019, 11:27 AM
ממש לא נכון
גוזלים בני יום עד שלושה ימים יכולים לשקול מספר גרמים בודדים לכן דיוק של גרם אחד לא מספיק מלבד זאת מאזניים בדיוק של גרם אחד הוא פחות איכותי
09-26-2019, 09:17 PM
בלוגיקה אני מסכים איתך.
אבל בוא ננסה לשאול את השאלה קבוצת אנשים שעוסקים בזה טוענת שאפשר להשתמש במשקל הזה (חייב להודות שגם לי זה תמוה),כולם טועים?
א. זה שרבים טוענים כך עדיין לא מוכיח שזה נכון.
ב. בחלק גדול מהמקרים דווקא המיעוט צודק. ג. וספציפית לעניינינו, כבר הוכחתי בעבר שבתחום תחביב גידול התוכים יש טעויות לא מעטות שרוב המגדלים טועים בהם, למשל במושגים: האכלת יד, מוחתם, ועוד. כך, שבהחלט יתכן שגם במקרה הזה הרוב טועה.
09-27-2019, 02:05 PM
אכן בגילאי יום וקצת יותר חייבים את הדיוק המרבי.
הפעם הזאת כוונתי להביא קוקטיל שהוא בתחילת תהליך הניצוי כך שאני מניח שמאזניים בדיוק של גרם יספיקו (זה יש לי כך שאין בעיה), מקווה שאני לא טועה.
אבל עדיין אני לא מוצא מאזניים במחיר שפוי ושאוכל להיות בטוח בדיוקם (וחיפשתי בכל מקום שעולה על דעתי).
10-01-2019, 09:28 AM
בעניין הגוזל של הקוקטיל - אתה צודק.
בעניין המאזניים, תחפש במקומות שיש להם ציוד איכותי. למשל אצל שמואל חן - כימיקלים בע"מ - מאזניים אלקטרוניות. וגם: מאזניים אלקטרוניים אנליטיים
10-01-2019, 10:29 AM
משמואל חן קניתי את המאזניים האחרונות שהחזרתי כי הן לא היו יציבות
10-01-2019, 01:35 PM
פנית אליו עם הבעיה הזו?
מה הוא אמר לך? |
|