פלד ברוך בואך לפורום תוקיפדיה אני בטוח שתהנה כאן.לענייננו קודם כל הכי חשוב הוא לאיזה תוכי אתה צריך את הכלובבנוסף מה הגודל שאתה מעוניין לבנות אחרי שנסגרנו על הגודל ועל סוג התוכי אפשר להמשיל הלאה.עכשיו צריך לבדוק מה התקציב שאתה מוכן או יכול להשקיע?בעיקרון לכלובים לא גדולים במיוחד אבל כאלה שיספיקו לרבייה של קוקטיילים וציפורי אהבה, אתה יכול לבנות מפלטות רשת יותר יקרות אבל לא מצריכות שלד.
לכלובים בינוניים בגודל של הרשת.ואם בעתיד תרצה להחליף את הגידול תוכל להשתמש בהם בתור חומר גלם כי הם מאוד חזקות.אם המרפסת שלך היא מרפסת ממוצעת של בניין דירות אז לדעתי זה הפתרון האופטימלי.הכלוב יהיה קל יותר ונקי יותר כי השלד תופס לכלוך בעצמו ככה תוכל לתלות את הכלוב ישירות על הקיר.ולפני שתבנה את הכלוב אני במקומך הייתי חושב על לסגור את כל המרפסת ברשת, ולהפוך את המרפסת לכלוב תעופה שאפשר להיכנס אליו ולשבת לשתות קפה בבוקר.
לכלובים בינוניים בגודל של הרשת.ואם בעתיד תרצה להחליף את הגידול תוכל להשתמש בהם בתור חומר גלם כי הם מאוד חזקות.אם המרפסת שלך היא מרפסת ממוצעת של בניין דירות אז לדעתי זה הפתרון האופטימלי.הכלוב יהיה קל יותר ונקי יותר כי השלד תופס לכלוך בעצמו ככה תוכל לתלות את הכלוב ישירות על הקיר.ולפני שתבנה את הכלוב אני במקומך הייתי חושב על לסגור את כל המרפסת ברשת, ולהפוך את המרפסת לכלוב תעופה שאפשר להיכנס אליו ולשבת לשתות קפה בבוקר.
תוכים מגדלים באהבה או לא מגדלים כלל
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת
אין שכל אין דאגות רק הגוף צועק והחברה סובלת